SANJU RAMEN

SANJU RAMEN lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 306 beoordelingen
8 aug 2021 om 21:59 Viel tegen. Op de soep dreef een dikke centimeter olie en veel te sterk. Rijstgerecht er g kleine portie. We hadden s middags besteld voor een tijd s avonds. Jammer dat het dan een half uur te laat is..
7 aug 2021 om 20:00 Bezorging duurde erg lang. Bezorger kwam maar niet opdagen. Maar het restaurant die er weinig aan kon doen gaf als compensatie een gratis portie edame. Dankjewel :)
6 aug 2021 om 13:14 Ik houd echt van ramen en davoor zeg ik - let op, het eten was helaas niet goed. De uien hebben al heel vies geroken en naar de ramen heb ik buikpijn gehad. Maar bezorging was heel snel.
23 jul 2021 om 0:12 Gewéldige ramen! Ik denk dat ik serieus nog nooit zo’n ramen op heb (not kidding). Mooi op tijd bezorgd en heel handig verpakt (bouillon en vulling (vlees, groenten etc.) apart). Enorme aanrader.
18 jul 2021 om 20:58 Altijd heerlijk hier! Iets aan de zoute kant. 1 item vergeten, maar na 1 telefoontje binnen een kwartiertje alsnog bezorgd. Service!
9 jul 2021 om 20:04 Heerlijke ramen, warm thuis gebracht door vriendelijke bezorger
25 jun 2021 om 20:36 Delicious as usual, but with only 2/3 of the broth I can only give 2/3 of the stars. Delivery was fine, though apparently (according to the app) the poor girl had to wait 20+ minutes at the restaurant.
17 jun 2021 om 8:03 Erg lekker en super snel bezorgd!
11 jun 2021 om 20:17 De bezorging was erg snel. Helaas was mijn beker soep maar halfvol, dus niet genoeg om m'n ramen mee te overgieten. Smaak was wel oké, maar in het restaurant zelf heb ik beter gegeten!
10 jun 2021 om 21:34 Het eten was eigenlijk noodles met een hap zout.
4 jun 2021 om 20:07 Ramen met kip besteld. Kip wat droog en ‘saai’. Ei nog erg zacht van binnen (zelfs beetje eiwit nog zacht). Verder gewoon niet echt lekker, maar dat is wellicht een kwestie van smaak. Bestelling wel supersnel en vriendelijk. Soep nog goed heet.
4 jun 2021 om 16:23 The broth wasn’t good